Menu Sluiten

Multisplitsystemen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over multisplitsystemen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Multisplitsystemen

Ventileren | Airco | Warmtepompen | Airconditioning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Multisplitsystemen

home contact over ons airco warmtepompen koeltechnieken overzicht dendermondsesteenweg laarnekalken menu luchtlucht koel en warmtepompsytemen terug hoog aan de wand model energiezuinige en budgetvriendelijke oplossingbeschikbaar in verschillende modellen. Te plaatsenaan dewand onder plafond. Plafondmodel dit toestel is de ideale oplossing voor grotere ruimtes waar geen inbouwtoestellen mogelijk zijn door te kleine inbouwhoogte boven hetplafond. Deze toestellen zorgen voor een optimale luchtverdeling in de volledige ruimte. Vloermodel deze toestellen worden vaak gebruikt in leefruimtes of slaapkamers met beperkte plaatsingshoogte enideaalvoor verwarmingstoepassingen. Inbouwcassette ideale oplossing voor grote ruimtes zoals winkels burelen met een optimale luchtverdeling waarbij het toestel mooi ingewerkt zit in het plafond. Inbouwtoestel in combinatie met luchtverdeelsysteem wenst u een tochtvrij systeem waarbij een optimale luchtverdeling en esthetiek van belang zijn dan is dit systeem.

spring naar de inhoud vraag een offerte naam email telefoon postcode bericht zonnepanelen energize your future menu over zonnepanelen laadpalen warmtepompen contact warmtepompen warmtepompen met de nieuwe generatie lucht lucht warmtepompen hou je het koel in de zomer en warm in de winter multisplitsystemen met korting Compact ontwerp ingebouwde wlan te combineren met voice assistant. Verbetert de luchtkwaliteit stijlvolle infraroodbediening superstil slechts dba afhankelijk van de situatie kan je kiezen tussen een split of een multisplit systeem. Split systeem multisplit systeem binnentoestel buitentoestel tot binnentoestellen buitentoestel wandmontage beugels rubbers grondmontage rubbervoeten over zonnepanelen laadpalen warmtepompen contact galileo ener.

Gegevens over Multisplitsystemen

over ons nieuws jobs gratis offerte home activiteiten warmtepomp airconditioning ventilatie luchtgordijnen luchtzuivering koelcellen preairco installatie beheer amp onderhoud voor wie residentieel commercieel industrieel faq referenties contact misverstanden over airco . Airco maakt lawaai de kwaliteitsmerken doen hun werk nagenoeg onhoorbaar zowel het binnendeel als het buitendeel ook belangrijk voor uw buren Bekommernis over multisplitsystemen Let bij vergelijking van merken en typen goed op de technische details. Geluid wordt uitgedrukt in dba. Elke dba is een verdubbeling van het geluidsniveau met andere woorden een installatie van dba produceert twee keer zoveel lawaai als een installatie van dba . Airco gebruik je alleen s zomers wie airco in de auto heeft weet het allang airco is comfort het hele jaar door. Moderne systemen zijn echte luchtbehandelaars . Ze produceren niet alleen koude lucht maar kunnen de binnenlucht ook ontvochtigen filteren en optioneel zelfs verversen en verwarmen. Ook in de winter dus erg prettig. . Airco staat leli.