Menu Sluiten

Airco Die Het Juiste Binnenklimaat Garandeert

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over airco die het juiste binnenklimaat garandeert kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Airco Die Het Juiste Binnenklimaat Garandeert

Verwarming | Ventileren | Zwembadwarmtepompen | Airco | Installateurs Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airco die het juiste binnenklimaat garandeert

referenties over ons airco warmtepompen warmtepomp boilers koelcel koeltogen onderhoud product info contacteer ons home gt products gt daikin stylish ftxa wit back to other products daikin stylish ftxa wit daikin years guarantee waar innovatie en creativiteit samenkomen compact en functioneel ontwerp met elegante zilverkleurige afwerking geschikt voor alle interieurs het coandaeffect optimaliseert de luchtstroom voor een comfortabel binnenklimaat airco die het juiste binnenklimaat garandeert zijn zeer populair Dankzij de speciaal ontwerpen lamellen zorgt de gerichte luchtstroom voor een betere luchtverdeling in het hele vertrek. De intelligente thermische sensor bepaalt de huidige ruimtetemperatuur en verdeelt vervolgens de lucht gelijkmatig over de ruimte. Daarna wordt er overgeschakeld op een luchtstroompatroon waarmee warme en koele lucht naar de juiste plek wordt gericht. Krachtige luchtzuivering verhoogt de kwaliteit van het binnenklimaat met daikin flash streamer.

toggle navigation home verwarmen koelen sanitair badkamers ventilatie zonneinstallaties elektriciteit contact nooit meer te koud of te warm met oog voor comfort warmtepomp warmtepompboilerairconditioningconventioneel verwarmenradiatoren convectorenvloerverwarming warmtepomp warmtepompboileres solar is rescert gecertifieerd verdeler en installateur van warmtepompsystemen Ons aanbod van airco die het juiste binnenklimaat garandeert Samen met u wordt een oplossing op maat uitgewerkt met een optimaal rendement. Een warmtepomp warmtepompboiler maakt gebruik van de gratis warmte die in de natuur aanwezig is. Het uitgebreide gamma warmtepompen maakt dat zowel voor nieuwbouw als renovatie een geschikte warmtepomp kan aangeboden worden. Waarom een warmtepomp zeer rendabel energiezuinig en milieuvriendelijk gebruiksvriendelijk subsidies en premies mogelijk minimaal onderhoud warmtepomp in vergelijking met andere types warmtepompen is er voo.

Feiten over Airco die het juiste binnenklimaat garandeert

home airconditioning warmtepompen water water warmtepompen lucht water warmtepompen bodem water warmtepompen een warmtepomp voor het zwembad elektriciteit zonnepanelen ventilatie domotica vloerverwarming industrile toepassingen toonzaal realisaties contact .. Home toonzaal realisaties contact airconditioning warmtepompen water water warmtepompen lucht water warmtepompen bodem water warmtepompen een warmtepomp voor het zwembad elektriciteit zonnepanelen ventilatie domotica vloerverwarming industrile toepassingen ventilatie rgb plaatst ventilatiesystemen met een maximale warmterecuperatie. Een goed gesoleerde woning vraagt om een goede ventilatie. het creert een gezond binnenklimaat en verlengt de levensduur van de woning. wij bieden verschillende totaaloplossingen voor uw gecon.