Menu Sluiten

Airconditioning Multisplit Systemen Oplossingen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over airconditioning multisplit systemen oplossingen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Airconditioning Multisplit Systemen Oplossingen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airconditioning multisplit systemen oplossingen

NO AI

skip to main content navigatie omschakelen installateur zoeken offerte aanvragen contacteer een expert showroom commercieel customer portal virtuele showroom customer portal showroom daikin europe jobs linkedin zoeken omschakelen oplossingen airco verwarming sanitair warm water luchtreiniger productgroepen luchtzuivering airco systemen lucht lucht warmtepompen lage temperatuur lucht water warmtepompen hoge temperatuur lucht water warmtepompen hybride warmtepompen geothermische warmtepompen warmtepompboiler meer productgroepen bekijken showroom virtuele showroom showroom experience center gent experience center waver experience center herentals daikin opendeurdagen naverkoop acties installateur zoeken offerte aanvragen oplossingen winkels hotels ontspanning kantoren en grote g.

spring naar de inhoud home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie vrv inspiratieruimte vacatures contact voorwaarden menu home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie vrv inspiratieruimte vacatures contact voorwaarden airconditioning airconditioners doen meer dan alleen maar lucht koelen airconditioning multisplit systemen oplossingen zijn zeer gegeerd Ze regelen de temperatuur de vochtigheidsgraad de verwarming en de luchtzuiverheid. Zo bieden ze u het comfortabelste klimaat in uw woning of gebouw. Onze aircooplossingen hebben zeer gunstige energielabels. Ze focussen op hernieuwbare energie en innovatieve technologien. Zo haalt u uw voordeel uit een totaaloplossing die het rendement van uw investering maximaal benut. Contacteer ons voor meer info verschi.

Kennis over Airconditioning multisplit systemen oplossingen

airco warmtepompen warmtepompen bieden vele voordelen voor zowel mens als milieu. Je huis verwarmen of verkoelen met een warmtepomp is bijzonder efficint en zorgt voor een enorme besparing op uw energiefactuur. Het is n van de enige en beste alternatieven als het gaat over het gebruik van hernieuwbare energie. Ze garandeert het hele jaar door een comfortabele binnentemperatuur en de meest efficinte oplossing voor uw verwarmingsbehoeften met een warmtepomp kan je de woning niet alleen verwarmen maar ook koelen. Maar warmtepomp airco doet meer dan dat het zorgt tevens voor een perfect evenwicht tussen temperatuur frisse lucht en vochtigheid. Bovendien zuivert het zelfs de lucht zodat je dankzij de installatie van een warmtepomp het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Wij verdelen lucht luchtwarmtepompen van daikin een veelgebruikt type warmtepomp is de luchtluchtwarmtepomp Het scala van airconditioning multisplit systemen oplossingen Die maakt gebruik van de warmte van de buitenlucht om een woning te verwarmen. Bovendien kun je met deze warmtepomp tijdens de zomer je huis ook koelen. De installatie.