Menu Sluiten

Airco Installatie Op Maat

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken.

Airco installateur Hamme & Waasland

Wij zijn gecertificeerde* airco installateur Hamme en Waasland. Wat in 2002 begon als technieker bij Daikin Europe te Oostende is gegroeid naar een volwaardige installateur airco en warmtepompen voor de regio Hamme en omstreken. De gedane ervaring bij verschillende aircoleveranciers Daikin, Hitachi en Hisene en de gedane ervaring bij verschillende installatiebedrijven zorgt ervoor dat wij in 2019 de sprong hebben gewaagd naar een zelfstandige onderneming. Onze droom: een gezonde KMO airco installateur Hamme.

Waar klanten terecht kunnen voor al hun vragen omtrent airco, warmtepompen, ventilatie en sanitaire installaties. Enkele vragen van onze klanten zijn: Kan airco ook verwarmen? Hoeveel kost een airconditioning op mijn kamer? Moet ik altijd een buitenunit hebben? Verkoop je ook mobiele airco? Hoeveel binnenunits kan je op één buitenunit aansluiten? En nog vele andere vragen.  

Samengevat zijn wij een airco installateur Hamme en het bredere Waasland die werkt met passie voor het vak. 

*Koeltechnisch erkenningsnummer LNE: ENREF/1806 / Persoonlijk erkenningsnummer LNE/ERK/OCKS/2019/001/I_I_44

92435919243591

More info

tags: Gekwalificeerde Airco Installateur – Airco Installatie – Leveranciers Airco Installatie – Overzicht Gekwalificeerde Airco Installateur – Airco Plaatsen – 

Wenst u meer info over airco installatie op maat kijk dan vlug op https://lec-energysolutions.be/ | Airco Installatie Op Maat


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airco installatie op maat

NO AI

over ons kwaliteit en knowhow realisaties historiek verkoopsvoorwaarden contact koeltechnieken koel en vrieskamers snijruimten en gekoelde werkplaatsen koel en vrieskasten gekoelde werktafels snelkoelers en vriezers schilferijs en ijsblokjesmachines wandkoelingen koeltoonbanken en vrieseilanden waterkoelmachines en chillers koel en vrieskasten voor medische toepassingen temperatuursregistratie en regeling service onderhoud airconditioning directe expansie en splitsystemen vrf vrv systemen klimaatkasten en computerzalen luchtbehandelingskasten en ventilatie warmtepompen en zwembadverwarming ombouw en renovaties van installaties en piping airco energetische keuring emailprotected koeltechnieken airconditioning warmtepompen koeltechnieken airconditioning warmtepompen koeltechnieken airconditioning warmtepompen koeltechnieken airconditioning warmtepompen koeltechnieken airconditioning warmtepompen koeltechnieken airconditioning warmtepompen koeltechnieken .

jobs klantenportaal home koeltechnieken koel en vriesruimten airco of warmtepomp koelmeubels mobiele koeler onderhoud testimonials over ons contact airco of warmtepomp een aircoinstallatie installeren of warmtepompen kopen zorgt voor een constante temperatuur. Dat is belangrijk voor een aangenaam binnenklimaat zodat het in de winter lekker warm is en in de zomer dan weer koel airco installatie op maat leverancier U kunt beroep doen op de service van vanpraet in lebbeke voor uw aircoinstallatie maar ook warmtepompen kunt u bij ons kopen. Waarom kiezen voor een aircoinstallatie er zijn een aantal interessante voordelen verbonden aan een aircoinstallatie. Dankzij de evolutie van de toestellen worden ze steeds krachtiger en kunt u op zeer korte tijd een ruimte zo koel krijgen als u wilt. Daarnaast heeft een airco ook een ingebouwd filtersysteem om zo een gezond binnenklimaat te realiseren. Bovendien houdt u dankzij een airco de werkplek lekker fris is uw aircoinstallatie snel geplaatst. E.

Meer info over Airco installatie op maat

home airconditioning warmtepompen ventilatie contact uw partner in de installatie van airconditioning ventilatie en warmtepompen. Uw partner in de installatie van airconditioning ventilatie en warmtepompen. Airco installatie airco installatie aan een eerlijke prijs. Laat uw airco plaatsen door de specialisten van inter clima wat bedoelen we met airco installatie op maat Wij zorgen voor een snelle en probleemloze installatie. Inter clima zorgt voor een professionele airco installatie tegen een scherpe prijs in antwerpen en omstreken. Ook voor herstelling van airco airconditioning wisselstukken en of onderhoud van je koelsysteem kan je rekenen op het kennen en kunnen van de inter clima vakmannen. Airco installaties voor particulieren amp bedrijven zowel particulieren als kmos en grotere bedrijven in antwerpen kunnen beroep doen op de diensten van airco installateur inter clima. De wilrijkse airconditioning specia.