Menu Sluiten

Aanbod Onderhoudsploeg Airco

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over aanbod onderhoudsploeg airco kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Aanbod Onderhoudsploeg Airco

Ventileren | Airco | Airconditioning | Daikin | Installateurs Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod onderhoudsploeg airco

over ons diensten realisaties nieuws contact wie is ben stevens ons verhaal in startte zaakvoerder ben stevens in bijberoep een bedrijf in koeltechniek en airconditioning. Door de gedreven aanpak werd uitbreiden al snel een must waarop de overstap naar een eenmanszaak en het bvbastatuut volgden. Na verloop van tijd trad zoon simon in de voetsporen van zijn vader en stapte mee in de zaak aanbod onderhoudsploeg airco voor uw firma op maat Om een uitstekende service te garanderen werden ook gecertificeerde koeltechniekers in dienst genomen. Koeling is nog steeds een belangrijk onderdeel van de activiteiten van ben stevens koeltechniek maar het bedrijf heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in warmtepompen airco ventilatie en klimatisatie. Door de jaren heen heeft ben stevens koeltechniek heel wat referenties opgebouwd in binnen en buitenland. Ook aannemers sanitair en elektroinstallateurs… Doen een beroep op zijn diensten. Ze erkennen hem als een specialist ter zake en gaan bij nieuwe projecten graag met hem in zee Wat omvat aanbod onderhoudsploeg airco Ben stevens koeltechnie.

.

Toelichting over Aanbod onderhoudsploeg airco

.