Menu Sluiten

Info Over Multisplitsystemen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over info over multisplitsystemen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Info Over Multisplitsystemen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over multisplitsystemen

NO AI

onze firma bestaat reeds meer dan jaar en de opvolging is reeds verzekerd. Met de jaarlange ervaring generaties kunnen we u een professionele service aanbieden. We zijn gespecialiseerd in alle types verwarming van het gekende merk buderus en thermia een van de topmerken op gebied van kwaliteit in verwarmingstoestellen. Daarom staat ons gekwalificeerd personeel garant voor een professionele uitvoering op het afgesproken tijdstip. Naast nieuwbouw kan je bij ons ook terecht voor bestaande woningen gas en mazout ketels. Onderhoud van buderus toestellen warmtepompen thermia warmteaudit controle mazouttank vloerverwarming zonnepanelen sanitair water en herstellingen. Onze bekwame vakmensen beantwoorden graag al u vragen info over multisplitsystemen zijn vaak veelgevraagd Luc guns jan guns francois andries jeroen v d bergh zaakvoerder zaakvoerder installateur installateur installateur sanitair onderhoud waterbehandeling lucverwarmingguns.be janverwarmingguns.be infoverwarmingguns.be infoverwarmingguns.be warmtepompen de .

spring naar de inhoud home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie vrv inspiratieruimte vacatures contact voorwaarden menu home aanbod warmtepompen airconditioning centrale verwarming ventilatie vrv inspiratieruimte vacatures contact voorwaarden vrvsystemen vrv is een technologie die het koelmiddelvolume in een systeem nauwkeurig afstemt op de vereisten van een gebouw. Het systeem heeft slechts een minimum aan energie nodig om de ingestelde temperatuur aan te houden en stopt automatisch wanneer er niemand in de ruimte aanwezig is. Dit unieke mechanisme is duurzamer op lange termijn wat eindgebruikers energiekosten bespaard n stoot minder koolstof uit. Vrvsystemen zijn het meest geschikt voor kantoren en grotere gebouwen. Contacteer ons voor meer info hoe werkt het een vrvsysteem werkt op een soortgelijke manier als een multisplitsysteem en er kunnen maximaal binnenunits op buitenunit worden aangesloten. Elke.

De discipline van Info over multisplitsystemen

skip to content no results home verwarming koeling solar thuisbatterij contact infoetec.be . Infoetec.be . Search home verwarming koeling solar thuisbatterij contact infoetec.be . Menu home koeling koelen met de vitoclima airco van viessmann airconditioning en verwarming in apparaat het is u wellicht niet ontgaan de gemiddelde zomertemperaturen zitten in stijgende lijn. Om maximaal in te zetten op uw comfort heeft viessmann de vitoclima reeks ontwikkeld. Dit zijn split airco modellen die zowel voor koeling als verwarming aangewend kunnen worden. Een binnenunit en een buitenunit split verwijst naar het feit dat er zowel een binnenunit en een buitenunit voorzien zijn. De buitenunit wordt opgehangen aan de buitenmuur naast de woning geplaatst of op het dak gezet. De buitenunit bevat een krachtige ventilator en de compressor De verkoopsom van info over multisplitsystemen Via koelleidingen .