Menu Sluiten

Airconditioning Buitentoestellen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over airconditioning buitentoestellen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Airconditioning Buitentoestellen

Airco | Warmtepompen | Verwarming | Daikin | Installateurs Airco | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airconditioning buitentoestellen

contacteer mij op infodckarim.be of toggle navigation home verwarming sanitair airco ventilatie contacteer mij airco airconditioningtoestellen dienen voor de afkoeling en eventueel ook voor de opwarming van n of meerdere ruimtes. Een airconditioningstoestel bestaat steeds uit twee delen een element dat in de te koelen ruimte geplaatst wordt en een element dat buiten deze ruimte geplaatst wordt. Wilt u graag meer weten over deze systemen of wat de beste oplossing zou zijn voor uw ruimte neem dan zeker contact met ons op contacteer mij voor informatie of vraag een offerte aan airconditioning buitentoestellen zijn vaak gezocht Waarom kiezen voor karim meer dan jaar ervaring in de sanitair en verwarmingswereld door constante bijscholing steeds op de hoogte van de nie.

home airconditioning meer informatie warmtepompen meer informatie koeling meer informatie contact airconditioning een aangenaam binnenklimaat thuis en op kantoor airconditioning buitentoestellen het buitentoestel bevat een warmtewisselaar een ventilator een compressor optioneel een omkeerklep en electronica voor de besturing. De voornaamste functies zijn het samenpersen en circuleren van koelmiddel en het onttrekken of afgeven van warmte aan de buitenlucht. Het buitentoestel is noodzakelijk verbonden met n of meerdere binnentoestellen door middel van een leidingenpakket doordachte plaatsing beperkt echter de impact en zichtbaarheid van deze leidingen Wat betekent airconditioning buitentoestellen Daikin buitentoestellen met swin.

Informatie over Airconditioning buitentoestellen

bedrijf producten koelinstallaties warmtepompen zwembadwarmtepompen airconditioning ventilatie diensten partners vacatures contact cloet koeltechniek bvba hazenstraat b hulste telefoon fax infocloetkoeltechniek.be airconditioning een airco werkt volgens hetzelfde principe als dat van een koelkast. De warmte wordt getransporteerd van de ene ruimte naar de andere ruimte. De warmte wordt dus verplaatst van binnen naar buiten terwijl er verse koele lucht de kamer wordt binnengebracht. Met een aircosysteem worden continu vier parameters binnen een ruimte gecontroleerd de temperatuur de luchtvochtigheid de luchtzuiverheid en de luchtbeweging. Airconditioning biedt een hogere levenskwaliteit doordat het een positieve invloed heeft op verschillende zaken zoals de werkprestaties de gezondheid de nachtrust en elektronisch materiaal. Er bestaan verschillende buitentoestellen en binnenmodellen die worden aangepast aan uw behoefte en wensen na een grondige analyse van uw project. Toepassing.