Menu Sluiten

Airconditioning Buitentoestellen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over airconditioning buitentoestellen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Airconditioning Buitentoestellen

Ventileren | Warmtepompen | Airconditioning | Airco | Verwarming | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airconditioning buitentoestellen

welkom welkom op de site van ta systems bvba uw leverancier voor badkamer en verwarmingsoplossingen ventilatie en airconditioning cv toestellen gas mazout zonneenergie. Onderhoud van uw verwarmingsketel airconditioning wij staan met reeds meer dan jaar ervaring graag ter uwer beschikking voor zowel nieuwbouw als renovatie droomt u van een nieuwe badkamer wij bieden u een totaalpakket sanitair electriciteit tegels metsel en gyprocwerken. Wenst u meer informatie onderhoud keuring van uw ketel of een prijsopgave neem contact op infotasystems.be contactpersonen alex trips alextasystems.be tel. marleen stevens marleentasystems.be tel. nieuw nu ook te alken klinkstraat alken onze diensten sanitair verwarming airconditioning ventilatie ta systems bvba veestraat bree tel. fax gsm design softswoon cms siteface .

home airconditioning meer informatie warmtepompen meer informatie koeling meer informatie contact airconditioning een aangenaam binnenklimaat thuis en op kantoor airconditioning buitentoestellen het buitentoestel bevat een warmtewisselaar een ventilator een compressor optioneel een omkeerklep en electronica voor de besturing airconditioning buitentoestellen specialisatie De voornaamste functies zijn het samenpersen en circuleren van koelmiddel en het onttrekken of afgeven van warmte aan de buitenlucht. Het buitentoestel is noodzakelijk verbonden met n of meerdere binnentoestellen door middel van een leidingenpakket doordachte plaatsing beperkt echter de impact en zichtbaarheid van deze leidingen. Daikin buitentoestellen met swing compressor zijn erg stil en verstoren de rust niet. Meerdere mogelijkheden u kan kiezen uit buitenunits die slechts n binnentoestel ondersteunen of multiunits die twee of meer binnentoeste.

Vragen over Airconditioning buitentoestellen

contacteer mij op infodckarim.be of toggle navigation home verwarming sanitair airco ventilatie contacteer mij airco airconditioningtoestellen dienen voor de afkoeling en eventueel ook voor de opwarming van n of meerdere ruimtes Het scala van airconditioning buitentoestellen Een airconditioningstoestel bestaat steeds uit twee delen een element dat in de te koelen ruimte geplaatst wordt en een element dat buiten deze ruimte geplaatst wordt. Wilt u graag meer weten over deze systemen of wat de beste oplossing zou zijn voor uw ruimte neem dan zeker contact met ons op contacteer mij voor informatie of vraag een offerte aan. Waarom kiezen voor karim meer dan jaar ervaring in de sanitair en verwarmingswereld door constante bijscholing steeds op de hoogte van de nieuwste trends een betrouwbare partner voor projectontwikkeling n partic.