Menu Sluiten

Aanbod Koeltechnici

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over aanbod koeltechnici kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Aanbod Koeltechnici

Airco | Warmtepompen | Verwarming | Ventileren | Airconditioning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbod koeltechnici

nomacool tips jobs referenties nieuws contact mandje fr nl door de continu stijgende grondstofprijzen kunnen we niet garanderen dat de prijzen op onze site steeds actueel zijn. Home isolatiepanelen deuren dakpanelen koelcellen amp vriescellen koelen vriezen outlet verhuur diversen home nomacool be nomacool be een verzorgde binnenvoorraad op m met sandwichpanelen in voorraad. Maak zelf of vraag uw gratis offerte en ontvang deze binnen de werkuren. Levering binnen de dagen over gans belgi aanbod koeltechnici met gegarandeerde rendementsstijging Ons enthousiast onthaal te staden streeft ernaar om u een persoonlijke service aan te bieden. Elke aanvraag wordt zorgvuldig behandeld. Als professionele groothandel beschikken we tegenwoordig over een voorraad over meer dan m. We hebben een ruim aanbod van positieve en negatieve koelcellen in alle breedtes en lengtes. We houden een permanente opslag van sandwichpanelen in verschillende lengtes en diktes. Ons breed assortim.

overslaan en naar de inhoud gaan tem toggle navigation home ons aanbod partnerschap onze klanten onze activiteiten onze vakgebieden kwaliteit gespecialiseerde diensten onze waarden onze missie onze geschiedenis jobs mytem talen fr nl onze activiteiten gespecialiseerde diensten gespecialiseerde diensten de teams die elke dag opnieuw bij onze klanten aan de slag gaan bestaan uit diverse polyvalente technici. Dankzij hun opleiding en ervaring kunnen ze een oplossing bieden voor de meeste situaties waarmee ze geconfronteerd worden. In sommige materies waarvoor de wettelijke technische of ecologische verplichtingen uitermate specifiek en complex zijn worden ze bijgestaan door onze centrale gespecialiseerde diensten de koeltechnici staan in voor de specifieke keuringen en herstellingen aan koelproductieeenheden de telecontrole beheert elk probleem bij de elektronische transmissie van au.

Bericht over Aanbod koeltechnici

test verhuur verkoop tweedehands referenties over ons financiering contact nlfr menu tweedehands een occasie koelcel aanschaffen die aan de haccpnormen voldoet uw verhuurmateriaal uitbreiden met een degelijke koelaanhangwagen kies voor tweedehands en beperk uw bedrijfsuitgaven. Welkom bij cooltrailer uw koelingspartner uit sinttruiden De verkoopprijs van aanbod koeltechnici Wij bouwen koelinstallaties voor verhuur en verkoop. Mits een uitgebreide technische test bieden wij verhuurde koelunits ook tweedehands te koop aan. Toekomstbestendige tweedehands koelwagens ook wie kiest voor occasie kiest voor kwaliteit bij cooltrailer. Wij verhuren en verkopen nieuwe koelwagens aan particulieren en professionelen. Daarnaast reiken we onze zelfgebouwde koelapparatuur ook tweedehands aan. Van een mobiele koelcel van m tot een koelaanhangwagen van m. We geven graag een tweede leven aan technisch sterke koelinstallaties. Bent u zaakvoerder eventplanner of traiteur maak een afspraak en bekijk onze mobiele en stationaire koelapparatuur tijdens een be.