Menu Sluiten

Multisplitsystemen Oplossingen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over multisplitsystemen oplossingen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Multisplitsystemen Oplossingen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Multisplitsystemen oplossingen

NO AI

airco warmtepompen warmtepompen bieden vele voordelen voor zowel mens als milieu. Je huis verwarmen of verkoelen met een warmtepomp is bijzonder efficint en zorgt voor een enorme besparing op uw energiefactuur multisplitsystemen oplossingen prijs Het is n van de enige en beste alternatieven als het gaat over het gebruik van hernieuwbare energie. Ze garandeert het hele jaar door een comfortabele binnentemperatuur en de meest efficinte oplossing voor uw verwarmingsbehoeften met een warmtepomp kan je de woning niet alleen verwarmen maar ook koelen. Maar warmtepomp airco doet meer dan dat het zorgt tevens voor een perfect evenwicht tussen temperatuur frisse lucht en vochtigheid. Bovendien zuivert het zelfs de lucht zodat je dankzij de installatie van een warmtepom.

menu home oplossingen airconditioning warmtepompen warmtepompboiler onderhoud amp reparaties referenties mijn logboek contact meer pagina s u zoekt professioneel advies voor uw airconditioning warmtepomp warmtepompboiler of onderhoud een kwalitatieve oplossing binnen uw budget een vakkundige plaatsing volgens de regels van de kunst een installateur die wel flexibel betrouwbaar en bereikbaar is adres voor uw installatie van airconditioning en warmtepomp bij clima van aeken kan u terecht voor alles wat met airconditioning warmtepomp en warmtepompboiler te maken heeft. Voor een warm en energiezuinig huis een koele slaapkamer een gezond binnenklimaat op kantoor of de perfecte temperatuur in uw handelszaak kan u op deze gecertificeerde airconditioning en warmtepompspecialist rekenen Enige toelichting over multisplitsystemen oplossingen Ook de installatie onderhoud en herstellingen achteraf kan u aan ons toevertrouwen. Vraag hier uw offerte aan airconditionin.

Het laatste nieuws over Multisplitsystemen oplossingen

lauwerysendriesen merksplas particulieren sanitair warmtepompen airco verwarming ventilatie totaalconcept professionelen sanitair hvac bim realisaties jobs over ons contact home particulieren airco airco de zomers in belgi worden steeds warmer. Een airco lucht lucht warmtepomp in je woning is daarom geen overbodige luxe. Voor elke situatie hebben we een gepaste oplossing. Onze airco s koelen en verwarmen kleine tot middelgrote ruimtes op een energiezuinige manier. De compacte afmetingen verzorgde vormgeving en fluisterstille werking zorgen ervoor dat het aangenaam vertoeven is in je huis. We werken enkel met kwalitatieve producten van onze partners. Wandairco de meest bekende aircoinstallaties zijn de wandmodellen. Deze worden aan de muur gehangen via een wandbeugel. Meestal hangt een wandairco net onder het plafond en b.