Menu Sluiten

Invertertechnologie Diensten

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over invertertechnologie diensten kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Invertertechnologie Diensten


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Invertertechnologie diensten

NO AI

home bedrijf visie nieuws vacatures partners media certificaten contact verwarming sanitair zonneenergie airco pe laswerken industrile toepassingen airconditioning een airconditioning werkt op hetzelfde principe als een koelkast. Het is een gesloten kringloop van een vloeistof met een laag kookpunt bijvoorbeel freon die verdampt in de verdamper binnentoestel en weer condenseert tot vloeistof in de condensor buitentoestel invertertechnologie diensten gevraagd De warmte wordt hierbij netto van de verdamper naar de condensor vervoerd tegen de bestaande temperatuurgradieumlnt in. Zo n machine wordt daarom ook wel een warmtepomp genoemd. Men heeft twee belangrijke airco systemen zijnde aan uit en de inverter systemen. Aan uit systemen de standaard gebruikte airconditioners kennen alleen een aan uit regeling. Inverter een airconditioning met inverter technologie past het vermogen van de airconditioner aan de omstandigheden aan waardoor er energie wordt bespaard. Hierdoor kan een hoger rendement en een grotere capaciteit worden bereikt. Een traditionele airconditioner schakelt uit zodra de ingestelde temper.

skip to content home gascondensatieketels warmtepompen nieuws contact zoeken naar warmtepompen wim denissen bvba warmtepompenadmint warmtepompen benutten gratis warmte uit de grond de recente compressor haalt al c grondwarmtepompen de voordelen op een rijtje gratis warmte uit de grond zelf opgewekte stroom bij fotovoltasche installaties geluids en trillingsarm premies mogelijk stabiel en hoog warmwatercomfort gemakkelijk in te bouwen vitocal g amp g de compacte grondwaterwarmtepompen uit vitocal serie hebben een goede prijsprestatieverhouding en zijn daardoor bijzonder geschikt voor een en meergezinswoningen. Ze bieden het hele jaar door een comfortabele warmtetoevoer met een vermogensbereik van tot kw. Vitocalg vermogen tot kw bediening vitotronic regeling vitotrol app kenmerken natural coolingfunktie met optionele ncbox vitocal g vermogen tot kw bediening vitotronic regeling vicare app kenmerken gentegreerde warmwaterboiler van liter bijzonder stil kan dus in de woonruimte opgesteld .

Informatie over Invertertechnologie diensten

moederhoefstraat bus b lint infoairsystems.be home diensten serverkoeling ventilatie studie industrile koeling warmtepomp airco over ons blog vacature contact onze certificaten warmtepomp opzoek naar luchtgekoelde of watergekoelde warmtepompen zoek niet verder luchtgekoelde warmtepompen de installatie is dezelfde als die van een conventioneel splitsysteem met een binnen en een buitentoestel. Maar koeltechnisch wordt er een omkeerventiel voorzien zodat het toestel in de winter tot bij vijftien graden onder nul warmte onttrekt aan de buitenlucht en die afgeeft aan de binnenlucht. Met n toestel verwarmt u in de winter en koelt u in de zomer. In combinatie met de nieuwste invertertechnologien garanderen deze warmtepompen u een hoog rendement n een substantile energiebesparing De vergoeding voor invertertechnologie diensten De energiebesparing en de geringe meerprijs ten opzichte van een conventioneel systeem zorgen ervoor dat dit type in driekwart van de gevallen de voorkeur gen.