Menu Sluiten

Koelingen Voor Werkruimtes

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over koelingen voor werkruimtes kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Koelingen Voor Werkruimtes

Warmtepompen | Ventileren | Airco | Airconditioning | Verwarming | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koelingen voor werkruimtes

vragen contacteer ons offerteaanvraag nl fr installaties hvac klimatisatie en klimaatregeling voor bedrijven koeltechniek industrile koeltechnieken commercile koeltechnieken koel vriescellen koel vriescellen agro koel vriescellen industrieel koeltunnels klimaatkamers airco industrile airco commercile airco luchtbehandeling luchtbehandelingssystemen industrile luchtfilters cleanrooms classificaties iso cleanrooms iso cleanrooms iso cleanrooms isotherme constructies luchtgordijnen service onderhoud realisaties medische sector industrie voedingssector agrarische sector vacatures links contact industrile koeltechniek perfect geconditioneerde producten werkruimtes en processen van cleven hasselt limburg is een specialist in koeltechnische oplossingen voor industrile toepassingen koelingen voor werkruimtes gevraagd Wij specificeren ontwerpen fabriceren installeren en onderhouden divers.

wat we doen over ons projecten pers jobs contact nederlands frans engels selecteer een pagina projecten propaaninstallatie voor lange bewaring van aardappelen . Ton aardappelen langer bewaren zonder cipc n met minder uitdroging dat was de vraag die landbouwer aardappelteler kris colsoul ons voorlegde. En dus ontwierp en bouwde ons team een installatie die perfect aan kris zijn vraag beantwoordt. Voor dit specifieke project is dat een installatie op basis van het natuurlijke gas propaan Het voorruitzicht van koelingen voor werkruimtes Meer over aardappelkoeling werkruimtes diepvrieszones amp dry aging koelkamer voor vleesgroothandel vleesgroothandel jos leemput rekende op de expertise van vos technics voor het ontwerpen en bouwen van een installatie voor het koelen van al zijn stockageruimtes werkruimtes en diepvrieszone. Daarenboven bouwden wij voor dit haspengouwse familiebedrijf een unie.

Wetenswaardigheden over Koelingen voor werkruimtes

cooltech over cooltechopleidingscentrumrealisatiesnieuwscontactjobs koeltechnieken commercile koeling koel amp diepvriescellen co koeling klimatisatie luchtluchtsysteem ventilatie service amp onderhoud koelaanhangwagen nodig over cooltech opleidingscentrum realisaties nieuws contact jobs callexcell sinttruiden callcenter callexcell functioneert vanuit een moderne kantoorruimte op de stayensite in sinttruiden die door cooltech is uitgerust met het gepaste vrv klimatisatiesysteem. Vrv is een zeer efficieumlnte vorm van warmterecuperatie die instaat voor zowel verwarming als koeling en ook gebruikt kan worden voor sanitair warm water. Dankzij de keuze voor vrv kunnen de vele werknemers van dit florerende callcenter er zeker van zijn dat ze dag in dag u.