Menu Sluiten

Airco Multisplit Provincie Antwerpen

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over airco multisplit provincie antwerpen kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ |  Airco Multisplit Provincie Antwerpen


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Airco multisplit provincie antwerpen

NO AI

daikin early bird actie geniet nu van een terugbetaling tot wel euro meer info over climaplus airconditioning warmtepompen ventilatiesystemen sanitair contact airconditioning in de provincie antwerpen op zoek naar een professionele daikin airconditioning installateur in de provincie antwerpen climaplus maakt voor u de temperatuur in uw woning graag heel wat aangenamer. Vertrouw op onze professionele airco installatie en geniet het hele jaar door van een perfect binnenklimaat. Vraag offerte aan airconditioning in combinatie met een warmtepomp de dag van vandaag zijn al onze airco installaties in staat om te koelen verwarmen ontvochtigen n te ventileren. Deze functies zijn standaard voorzien op al onze toestellen. De buitenunit van de airconditioning haalt tot wel van de totale energie uit de buitenlucht gratis energie. De voordelen van daikin airconditioning een perfect binnenklimaat maakt het in uw woning heel wat aangenamer airco multisplit provincie antwerpen zijn zeer gegeerd In de warme zomermaanden geniet u van een koele temperatuur in huis. Daar.

home airco ventilatie warmtepompen clean rooms merken contact contacteer ons wenst u meer informatie over onze diensten een uitgebreide en gedetailleerde offerte op maat van uw schoonmaakwerken aarzel niet om ons te contacteren. Gratis offerte airco gewone splitsystemen bij deze systemen wordt er via een binnenunit een buitenunit genstalleerd. Multisplit systemen bij dit systeem worden meerdere binnenunits op n buitenunit aangesloten. De verschillende types binnenunits wandmodellen vloermodellen inbouwcassettes kanaalunits en plafondonderbouw units kunnen worden gecombineerd met een multisplit buitenunit Enige opheldering over airco multisplit provincie antwerpen U kunt dus altijd de ideale keuze maken. Zo kunnen we beter inspelen op de persoonlijke behoeften en of installatiemogelijkheden per kamer. Natuurlijk werkt elke binnenunit verbonden met n buitenunit volgens dezelfde mode koelen of verwarmen en blijft een individuele temperatuurinstelling mogelijk. Vrf vrv een typische multisplit vrf installatie bestaa.

De discipline van Airco multisplit provincie antwerpen

.