Menu Sluiten

Onderhoudsploeg Airco

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over onderhoudsploeg airco kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Onderhoudsploeg Airco

Warmtepompen | Ventileren | Airco | Airconditioning | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Onderhoudsploeg airco

vestigingen realisaties nieuws vacatures over ons contact bumaco group nl fr professionele koeling airco warmtepompen ventilatie verhuur koeling service menu jobs versterk het team bumaco werft aan technisch commercieel raadgever hvac airco warmtepompen m v x voor onze afdeling in rotselaar zijn wij op zoek naar een technischcommercieel raadgever hvac bumaco werft aan servicetechnieker koeling regio oost en westvlaanderen bumaco group groeit en daarom zijn we op zoek naar servicetechniekers koeling. Bumaco werft aan administratief planningsmedewerker bumaco group groeit en daarom zijn we voor onze vestiging te rotselaar op zoek naar een administratieve planningsmedewerker. Bumaco werft aan monteur hvac regio genk bumaco group groeit en daarom zijn we op zoek naar een monteur regio genk voor he.

home over ons vhf taxi app taxi card vervoer taxi service bezorgen eten bezorgen adverteren limousine service senioren service luchthavenvervoer nieuws contact faq wat zijn jullie tarieven alle elementen van het tarief worden aangegeven door de taxameter.de kilometerprijs wordt aangerekend van het vertrek van de klant tot aan zijn bestemming onderhoudsploeg airco voor uw firma op maat Wist u dat een taxirit met vhf net zoveel kost als een normale taxi bij een ander taxibedrijf. Je krijgt dus gratis onze topservice en comfortabele voertuigen. Luchthaventarieven op aanvraag. Tarief a inclusief btw euro vertrekgeld prijs per kilometer dag tussen u en u prijs per kilometer nacht tussen u en u wachtgeld per uur nachttoeslag tussen u en u service fee rijden jullie ook voor bruiloften en even.

Informatie over Onderhoudsploeg airco

over ons diensten realisaties nieuws contact wie is ben stevens ons verhaal in startte zaakvoerder ben stevens in bijberoep een bedrijf in koeltechniek en airconditioning. Door de gedreven aanpak werd uitbreiden al snel een must waarop de overstap naar een eenmanszaak en het bvbastatuut volgden. Na verloop van tijd trad zoon simon in de voetsporen van zijn vader en stapte mee in de zaak. Om een uitstekende service te garanderen werden ook gecertificeerde koeltechniekers in dienst genomen. Koeling is nog steeds een belangrijk onderdeel van de activiteiten van ben stevens koeltechniek maar het bedrijf heeft zich ondertussen ook gespecialiseerd in warmtepompen airco ventilatie en klimatisatie. Door de jaren heen heeft ben stevens koeltechniek heel wat referenties opgebouwd in binnen en buitenland bekijk onze keuze in onderhoudsploeg airco Ook aannemers sanitair en elektroinstallateurs… Doen een beroep op zijn diensten. Ze erkennen hem als een specialist ter zake en gaan bij nieuwe projecten graag met hem in zee. Ben stevens koeltechniek berekent maakt een uitgebreide en vrijblijvende offerte en begelei.