Menu Sluiten

Info Over Stille Airconditioning

Airquality is reeds meer dan twintig jaar uw professionele partner in airconditioning, warmtepompen,ventilatie en koeling. 24 uur service, eigen studie-en plaatsingsdienst. Daikin superdealer, ruime toonzaal te Duffel.

Warmtepompen en airco

Bent u op zoek naar verwarming, koeling of ventilatie voor uw woning of professioneel pand? Dan levert Airquality u een oplossing op maat. Al sinds 1989 is Airquality dé specialist in koeling en verwarming voor privé- en professioneel gebruik.  Airquality plaatst, herstelt en onderhoudt airconditioningsystemen, warmtepompen en ventilatiesystemen. 

Waarom Airquality?

  • Advies op maat
  • Ruim aanbod van topmerken (Daikin airco én warmtepompen)
  • Professionele installatie
  • Betrouwbare herstellingsdienst

Airquality staat voor een ruime productkennis en klantgedreven aanpak. Airquality Group heeft een sterk en hecht team van 23 techniekers.

Onze producten:

Onze diensten

Zoals de naam AIRQUALITY het zegt staan wij garant voor “kwaliteit”. En de lat ligt hoog! Bij de realisatie van onze projecten wordt voortdurend gewaakt over het naleven van de hoge kwaliteitsnormen van ons bedrijf. Stap voor stap bekijken we welk model en welke functionaliteiten voor u gepast zijn. Wij nemen alle berekeningen en vereiste studiewerk op ons.

Professionaliteit en klantgedrevenheid dragen we hoog in het vaandel. Onze medewerkers volgen regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken. Zo verzekeren we onze klanten van de beste service.

Bezoek ook onze webshop!

00350170035017

More info

tags: Airco Woning – Airco Oplossingen Prive – Aircosysteem Voor Woning – Verdelers Airco Oplossingen Prive – Info Over Airco Woning – 

Wenst u meer info over info over stille airconditioning kijk dan vlug op https://www.airquality.be/ | Info Over Stille Airconditioning

Airconditioning | Airco | Warmtepompen | Ventileren | Verwarming | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Info over stille airconditioning

home airconditioning warmtepompen isolatie realisaties offerte aanvraag sint martensstraat ronse infodebogra.be home airconditioning warmtepompen isolatie realisaties offerte aanvraag zwembadwarmtepomp een zwembad verwarmen met een warmtepomp is een goede keuze. Een zwembadwarmtepomp is een pak efficinter dan de traditionele elektrische verwarmingssystemen. Uw zwembad verwarmen met een warmtepompis een uitstekende keuze. Enkel is het belangrijk het juiste type te kiezen in functie van de afmeting van uw zwembad.voor een zwembad te verwarmen is een lucht water warmtepomp de beste keuze. De gewonnen warmte uit de buitenlucht wordt omgezet naar nog meer warmte. Het water van het zwembad wordt via de zwembadfilter door de warmtepomp gepompt en verwarmt zo het water info over stille airconditioning prijs aanvragen Vandaar de naam lucht water warmtepomp. Zuiniger dan elektrische verwarming doordat er gebruik gemaakt wordt van buitenlucht is een warmtepomp veel zuiniger dan puur elektrisch te verwarmen van wa.

menu home installaties airco warmtepomp koel en vriescellen koel en vriesmeubelen professionele meubelen labomeubelen koelkasten vrieskasten wijnbewaring koel en vriesinstallaties tweedehands koelmeubelen wanden en deuren koelcelbouw koelgroepen verdampers condensors blog vacatures contact downloads login contact infoderyck.be dijkstraat melsele airco warmtepomp home installaties hogewandmodel luchtlucht de highwall aircoheaters zijn elegante en stille binnenunits die hoog aan de muur worden gemonteerd. Gekoppeld aan de bijhorende buitenunit koelt of verwarmt deze hoog aan de wand inverter warmtepomp op een uiterst energiezuinige manier een ruimte en filtert het de binnenlucht. Via een afstandsbediening of wandbediening kan u de gewenst temperatuur nauwkeurig instellen Belangstelling i n info over stille airconditioning Deze modellen zijn te verkrijgen in een standaarduitvoering of in een designuitvoering. Contacteer ons voor meer info vloermodel luchtlucht deze krachtige.

Kennis over Info over stille airconditioning

over ons diensten realisaties nieuws contact luchtreinigers haal aerosolen en pollen uit de lucht een realisatie van ben stevens ook voor een gezond binnenklimaat ben je bij ons aan het juiste adres. De luchtbevochtiger en reiniger van daikin vormt de perfecte allinone oplossing. Met onze luchtreiniger geniet je altijd en overal van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Deze luchtreiniger zorgt voor minder verontreinigende stoffen allergenen en schimmels in je woning en garandeert zo zuivere lucht. Verschillende technieken de luchtreiniger van daikin combineert verschillende technieken. Zo wordt zuivere lucht gecreerd dankzij de actieve plasmaionstroom en de flash streamer technologie. De streamer neutraliseert schadelijke stoffen door middel van oxidatie. Op die manier helpt dit toestel tegen hooikoorts en andere stofallergien. v.